Bedrijfshistorie

Het verhaal van Lubbers Transport begint op 30 augustus 1991 als Meta en Hugo Lubbers in gaan op het distributieverzoek van Bakkerij Eklund voor het vervoer van banket. Meta en Hugo beginnen dit dagelijks transport met een Mercedes 1619 vrachtwagen. In dezelfde tijd komt hier het banketvervoer bij voor Bakkerij Nanning uit Dedemsvaart en niet veel later tevens de distributie voor de koekafdeling van Bakkersland. Deze historie is de reden dat er nog steeds een aantal van onze auto´s rijden met het logo Banket Vervoer.

Vanaf dit moment volgt een gestage maar zekere groei.  In 2008 groeien ze uit de voegen op de locatie in Zuidwolde. In Nieuwleusen wordt een nieuwe locatie gevonden die aan alle huidige eisen voldoet. Als gevolg van de enorme brand op 29 mei 2009 op deze locatie zijn ze genoodzaakt om een jaar onderdak elders te zoeken. Dit tijdelijke onderdak vinden ze in Zwartsluis.
Als in 2011 het pand in Nieuwleusen weer geheel vernieuwd is kan Lubbers Transport weer terug naar de oude locatie, in een geheel nieuw pand aan de Evenboersweg 1D.

Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een allround transportbedrijf dat gespecialiseerd is binnen de foodsector met een bijna landelijke dekking. Het doel is  om een bedrijfsvoering te hebben die erop gericht is om de leadtime voor onze opdrachtgevers zo lang mogelijk te laten zijn.

In 2016 bestaat Lubbers Transport 25 jaar en hebben wijhugo2 onze naam duidelijk gevestigd. Of het nu gaat om distributie, opslag of voorraadbeheer, door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij onze klanten op de meest flexibele en efficiënte manier bedienen. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en werknemers is voor ons van zeer groot belang.