Distributie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het transporteren van voedingsmiddelen door Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierbij ligt onze aandacht bij een korte leadtime. Om een zo ruim mogelijke productietijd aan te kunnen bieden, plannen wij zo efficiënt mogelijk om de goederen binnen de gestelde tijd te leveren.

De lading is via het autovolgsysteem te volgen zodat wij onze opdrachtgever op ieder moment van de dag kunnen laten weten waar de lading zich bevindt. Dit gaat van ongeconditioneerd tot geconditioneerd vervoer.

_DSC1010-kBij grote orders kunnen wij  onze opdrachtgevers bij gebrek aan opslagruimte aanbieden om de goederen bij ons tijdelijk te stallen.

Buiten de distributie van voedingsmiddelen, hebben wij ook een aantal vrachtwagens beschikbaar voor andere vormen van distributie zoals palletvervoer of losgestort.

Met ons modern wagenpark en door het gebruik van slimme digitale systemen speelt Lubbers Transport naadloos in op het logistieke proces. Hierdoor is onze opdrachtgever gegarandeerd van tijdige levering van de producten.